Een drie uur durende bushcraft-beleving in het bos met een groep vanaf acht kinderen. Het feestje wordt begeleid door een ervaren BSO-medewerker met bushcraft-ervaring. In het bezit van een kinder EHBO-diploma.

Kun jij het? Vuur maken zonder lucifers, veilig met een mes omgaan, broodjes bakken aan een stok, shelter bouwen, thee maken van dennennaalden, spoorzoeken en meer...

De kosten bedragen 19,00 per kind dit is inclusief popcorn en onbeperkt limonade. Natuurlijk is er een kadootje voor de jarige. Het avontuurlijkste kinderfeestje ooit!

Mora kindermes
press to zoom
Lean to shelter
press to zoom
Een Fikkie kamp
press to zoom
Vuur maken
press to zoom
Mesles
press to zoom
Bos in de sneeuw
press to zoom
Samen vuur maken
press to zoom
Marshmallows
press to zoom
Broodjes bakken
press to zoom
press to zoom
Plukken
press to zoom
Zonsondergang
press to zoom
1/1
Feestje!

Hoe ziet het feestje eruit?

Bij aankomst gaan de kinderen eerst het kamp verkennen. Na even rondrennen verzamelen we onder de tarp en leggen we uit wat we gaan doen. Eventueel kunnen er op dit moment kadootjes worden gegeven. Nu is het tijd voor het eerste gekozen onderwerp. Na deze activiteit kunnen ze limonade drinken en even ontladen door vrij te spelen. Dan komt het tweede gekozen onderwerp aan bod, gevolgd door een rondje popcorn van het vuur en gaan we door naar het derde gekozen item. De drie uur zijn ondertussen voorbij gevlogen! Jassen en tassen opzoeken, dag zeggen en richting de auto's met rode wangen en een grote glimlach op de gezichten!

Ons rest nu het kamp afbreken en onderstussen nagenieten van alle indrukken.